e mail   info@materieelverzekerd.nl

Productinfo

... Een graafmachine die tijdens het werk leidingschade veroorzaakt.
... Een tractor die tegen een hekje aanrijdt.
Bij schade aan uw werkmaterieel is het belangrijk dat deze snel gerepareerd wordt. Met een materieelverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Risico’s
We kennen ze allemaal, zitmaaiers, elektrische pallettrucks, kooi-apen, moffets en andere meeneemheftrucks, golfwagentjes, heftrucks etc.

Materieel Verzekerd - Verzekeringen voor uw materieel

Regelmatig komen we in de praktijk tegen dat er een ongeluk gebeurd met deze voertuigen terwijl men niet is verzekerd voor dergelijke schades.
Menigeen is onbekend met het feit dat er voor alle motorrijtuigen (alle motorische voertuigen waar je op kunt zitten of staan en welke zich dan motorisch vooruit kunnen bewegen) een aparte verzekering afgesloten dient te worden welke het zogenaamde W.A.M. risico (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen) afdekt. Iedereen is zich wel bewust dat een dergelijke verzekering voor auto, motor, bromfiets, vaartuig, tractor en dergelijke afgesloten dient te worden maar vaak wordt dit bij kleiner werkmaterieel vergeten terwijl u wettelijk verplicht bent om een dergelijke verzekering te sluiten. Deze verzekeringsplicht geldt ook voor het gebruik van deze objecten op uw eigen terrein. Ook al worden deze niet op de openbare weg gebruikt.

Het werken met werkmaterieel brengt veel verschillende risico’s met zich mee.
Zo kan schade ontstaan door het verzekerde object, een gekoppelde aanhangwagen, door lading/last met het laden/lossen en bovendien schade aan personen en goederen met inbegrip van gevolgschade.
Je moet er toch niet aan denken dat je iemand materiële- of letselschade toebrengt en daarvoor niet verzekerd zou zijn.
De nodige financiële gevolgen kunt u zich waarschijnlijk wel indenken.

Dekking
Gebruikt u tractoren, shovels, graafmachines of bijvoorbeeld kranen?
De materieelverzekering dekt schade aan of veroorzaakt door uw materieel.

Al dit zware materieel kennen wij als de branchespecialist voor de agrarische sector als geen ander. Wij hebben altijd een passende verzekering waarmee u verzekerd bent van de juiste dekking tegen een gunstige premiestelling.

Materieel Verzekerd kan u helpen bij het kiezen van de juiste verzekering.

Meer informatie?
Voor informatie over de voorwaarden en premies, neemt u contact op via het contactformulier of bel.

contact button